Testimonials

Region Syddanmark: Sundhedskaravanen
En ting er høring. Noget andet er at få input fra borgerne og høre, hvad de egentlig tænker. Changepilot sørgede for at borgerinddragelsen blev en god oplevelse frem for en frustration…Changepilot fik os til at gå til borgerne, og spørge borgerne om noget de kan forholde sig til. – Hvad er det gode liv? – Og ad den vej fandt vi frem til en vision…Undervejs har vi oplevet, at dele af karavanen har måttet ændres, men der er Changepilot trådt til, og fundet alternativer. Har der været løse ender, så har Changepilot løst det, og vi har nærmere oplevet, at vi har fået mindre arbejde end forventet i forbindelse med projektet…Politikerne har fået en langt bedre referenceramme, inden de skal beslutte noget for borgerne, og borgerne har mødt politikerne på deres egen bane, og det har gjort indtryk. Det er godt for demokratiet.

Trine Ravn
Kommunikationsrådgiver, Region Syddanmark

Easyfood A/S
Easyfood har med stor succes brugt Changepilot i vores innovationsarbejde. Changepilot har bl.a. aktivt deltaget i Easyfoods arbejde med brugerdreven innovation, hvilket har givet os, en langt større indsigt i forbruger adfærden og købssituationen – og derved en langt større succes rate i forbindelse med nylanceringer. Vi ser Changepilot som en yderst kompetent partner, der arbejder med innovation – så det skaber værdi.

Flemming Paasch
Adm. direkør, Easyfood A/S

Aakjærs A/S
Ønskes en mere nærværende proces end en teoretisk proces, kan Changepilot varmt anbefales. De udviste en høj involveringslyst og evne til tilpasning af proces, der gjorde vi hele tiden følte vi havde snuden i det rigtige spor.

Lars Bilde
Adm. direktør, Aakjærs A/S

MCH Messecenter Herning Kongrescenter
Rebekka Biegel og ChangePilot gennemførte en kvalitativ undersøgelse af bl.a. de besøgendes forventninger og udbytte af deres messedeltagelse. Undersøgelsen gav os nogle indsigter, som vi ellers ikke ville have fået omkring besøgsmålgruppens “indkøbs- og forbrugsproces” og har bidraget den videre udvikling af koncepterne for boligrelaterede publikumsmesser.

Marianne Houmann Jensen
Projektleder, MCH Messecenter Herning Kongrescenter


PlanB for Vestas Wind Systems
I had the pleasure of working with Lemmy Kook and Morten Ove from Changepilot throughout 2008 on strategy implementation assignment in Vestas Wind Systems A/S . The assignment was to establish a Strategic Portfolio Management (SPM) and a Project Management Office (PMO) capable of monitoring and supporting the execution of 12 Must-Win-Battles. Quickly, Morten Ove and Lemmy became key consultants in the assignment supporting our client with highly professional support and advice within the areas of project management, communication and strategic planning.
Thank you for your valuable contribution to a successful assignment – and your part in helping us win the Danish consulting award 2008!

Henrik Challis
Partner, PlanB Consulting A/S

Metro Service
Jeg oplevede høj grad af interesse, engagement og udfordring samt aktivt med- og modspil i formulering af opgaven og gennemførelse af workshoppen.

Erling Krog
Uddannelseschef, Metro Service

Grontmij | Carl Bro
Vi har været meget tilfredse med Changepilot. De har haft en god forståelse for vores behov og været med til at sikre en god og sikker gennemførelse af et arrangement om klimaproblematikken for godt 700 medarbejdere.

Hans-Martin Friis Møller
Divisionsdirektør, Grontmij | Carl Bro

Forskerparken CAT
CAT har indtil videre med stor succes anvendt Changepilot til gennemførelse af 2 workshops overfor medarbejdere i sygehussektoren. Tilbagemeldingerne fra såvel deltagerne som sygehusets ledelse har kun været positive. CAT ønsker at forsætte samarbejdet med CP i de WS der skal gennemføres fremover i vores projekt “Innovation og Kommercialisering i den offentlige sundhedssektor”.

Lars Hallgreen
Area manager, Forskerparken CAT

Nordisk Ministerråd
Mødet med Changepilot har været inspirerende og forfriskende. De har formået at fokusere vores interne proces og give os et væsentligt skub fremad på en kreativ og god måde.

Anne Sofie Bender
Senior Adviser, Nordisk Ministerråd

Kommunekemi
Samarbejdet og forløbet har været perfekt og professionelt. Vi fik alle en god oplevelse og seminaret var godt tilrettelagt i forhold til vore ønsker.  

Ole Kristensen
Teknisk direktør, Kommunekemi a/s

CP Kelco
Seminaret om ”Den fuldendt kreative medarbejder” var professionelt gennemført – meget kompetent, provokerende og indlevende.

Anni Rasch
Chef, Teknisk kunde-support og applikationsudvikling, CP Kelco

Kristelig Fagbevægelse
Efter lederdøgnet gav flere ledere udtryk for, at døgnet var noget af det mest kreative, nytænkende og perspektiverende, som de havde været med til i organisationen.

Carsten Fritzemeier
Personalekonsulent, Kristelig Fagbevægelse

Orbicon
I forbindelse med vores chefmøde stod Changepilot for at skulle udfordre vores vanetænkning og inspirere til tættere samarbejde i chefgruppen. Changepilot havde sammensat et fantastisk program – sjovt, udfordrende, spændende – med en god blanding af øvelser og efterfølgende diskussioner og tid til refleksion.

Changepilot gjorde et godt stykke faciliterende arbejde og var dygtige til at katalysere processerne på en aktiv, men alligevel neutral måde. Hele forløbet blev ledet af professionelle piloter – absolut et af de bedst chefmøder vi har haft.

Trine Ankjær
HR-manager, Orbicon

FOSS
Kompetente mennesker og en proaktiv sparringspartner der forstod mine ønsker bedre end mig selv og skabte en spændende og lærerig seance for mig og mit MarCom team.

Michael Harboe Jørgensen
Marketing and Communication Manager,
FOSS

Post Danmark
Én deltager udtalte efterfølgende: ”man bemærkede slet ikke, at det var eksterne konsulenter der drev dagen. De var der på den rigtigt ”usynlige” måde”.
Og vi var vel at bemærke kun 9 deltagere!!
Changepilot var tillige ikke mange sekunder om, at rette deres program til – under forløbet – ud fra de ønsker der kom fra deltagerne. Meget positivt og det gav en endnu større oplevelse af værdi for den enkelte deltager.

Mette Falinski
Post Danmark A/S

Nordea Consultancy
I think that it is safe to conclude that we are very happy with the seminar and very happy with the job that you and the others did.

Stefan Kulik
Manager, Nordea Consultancy

Kristelig Fagbevægelse
Mit oplæg var ikke særlig specifikt, og derfor synes jeg bolden blev grebet godt. Changepilot havde en klar fornemmelse af, hvad det var jeg eftersøgte, og udbyttet var super!
Derudover var der meget lydhørhed på workshoppen og stor forståelse for vores arbejdsproces.

Mette Stevn
Juridisk specialkonsulent, Kristelig Fagbevægelse

DJØF-klubben Silkeborg
Changepilot leverede et både inspirerende og udfordrende oplæg om innovation helt ned i gulvhøjde og formåede at skabte rammerne for en både god og konstruktiv debat, som gav deltagerne lejlighed til at reflektere over egen forandrings- og innovationsparathed. Deltagerne gik fra mødet med større forståelse for, hvordan vi bedst finder mod og mening til at være kreative og dermed forøger mulighederne for vedvarende at kunne realisere en ønsket fremtidig tilstand – eller m.a.o. være innovative.

Jakob Bonde Lauritsen
Konsulent, c.s.p., DJØF-klubben Silkeborg

sTUDENTERHUS åRHUS
Kort sagt; vi tænker anderledes, når vi har haft besøg af en kaospilot fra Changepilot!

Anders Dahlstrup
tidl. direktør for sTUDENTERHUS åRHUS

Frederiksværk-Hundested Kommune
Jeg har oplevet en procesleder, der var engageret og konstruktiv aktiv igennem gode processer. Dette bevirker på mig, at jeg naturligt bliver positivt engageret.

Jeg synes, at det var en god oplevelse. Proceslederen var tydelig og respektfuld overfor os. Det var enkelt, men brugbart!

Deltagere på SFO lederseminar hos Frederiksværk-Hundested Kommune

Svendborg Kommune
Vi kan da kun anbefale en kaospilot, når opgaven er at få nye mennesker til at arbejde sammen – om nye opgaver.

Janet Reade Lumholt
Leder, Trænende Terapeuter Svendborg Kommune

Danmarks Radio
Bumblebees havde ansvaret for at arrangere en 24-timers workshop for DR med henblik på at generere kreative forslag til formidling af den danske kulturarv. Resultatet af workshoppen var et idékatalog…En af de ideer, der blev født på workshoppen fik betegnelsen “Kulturbanken”. Den idé viste sig at have så meget perspektiv, at den blev konceptualiseret og ideen indgår nu arbejdet med formidling af kulturarv i den danske og europæiske kulturverden.

Torben Lundberg
Udviklingschef (2006), DR

Århus Festuge
At det ikke er første og sidste gang, jeg arbejder sammen med Lemmy og Changepilot må næsten siges at være ros nok i sig selv!

Anders Dahlstrup
Administrator hos Aarhus Festuge

Reklamer
Be the first to start a conversation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: