Profil

CHANGEPILOT BREAKAWAY PROCES

Kære Leder!

Der går spøgelser rundt i din organisation. Det er skyggerne af innovationsprojekter, hvis resultater aldrig nåede at se dagens lys, fordi de enten blev skudt ned af brugerne eller som ramte så meget forbi, at de kun fik en meget kort gang på jorden.

I Changepilot har vi gjort os den store erfaring, at alt for mange innovationsprojekter kuldsejler undervejs på grund af følgende årsager:
– Virksomhederne er mere fokuserede på, hvad de har og kan og hvordan de kan bruge det til noget end på, hvad brugerne i virkeligheden har brug for.

– Virksomhederne samler en masse kloge hoveder i organisationen, sætter sig ind i bunkeren og kommer først ud, når løsningen er fundet.

– Virksomhederne baserer baserer deres innovationsprojekter på præcist de samme rapporter og analyser, som konkurrenterne gør.

– Virksomhederne glemmer at spørge sig selv om det virkeligt er et nyt produkt de har brug for eller om det i virkeligheden handler om en ny forretningsmodel eller ledelseskultur?

I Changepilot har vi givet hinanden hånd på, at vi vil være med til at nedbringe antallet af kuldsejlede innovationsprojekter ved at sikre hitrate i vores kunders innovationsprojekter. Det gør vi ved at udnytte og omsætte virksomhedens konkurrencemæssige fordele til forspring og konkrete resultater!


Det kalder vi et Breakaway!

Reklamer
Be the first to start a conversation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: