Nyheder: Changepilot Update Sommer 2012

Posted on 26/06/2012

0


Changepilot Update Sommer 2012

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt og det er tid til at gøre status på første halvår af 2012. Med denne korte opdatering kan du se, hvilke spændende opgaver og værdiskabende samarbejder vi har haft travlt med.

Strategi-, forretnings- og projektudvikling har været i fokus og har resulteret i nytænkning, fornyelse og innovation hos:

  • Center for Entrepreneurship og Innovation: Strategioplæg for innovationsgruppen
  • Danisco/Dupont: Træning og udvikling af innovationsenheden Pro*Actors i uddannelsesforløbet DIAS (Den Innovative AktionsStyrke) med 10 moduler fra april 2011 til april 2012
  • Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler: Udvikling af ny strategi og forretningsmodel
  • DEFF: Rådgivning og procesledelse i forbindelse med initiering af et nyt strategisk projekt
  • Grundfos: Rådgivning og procesledelse i forbindelse med udrulning af et nyt innovationsprojekt
  • Hedensted Kommune: Innovationsoplæg
  • Studievalg Østjylland: Udvikling af ny strategi og facilitering af strategiproces

Her udover har Changepilot lanceret et nyt community for Change Agents, CoCA Unltd for medarbejdere I Aarhus Kommune, B&O, Dupont, ISS, Grundfos, Lego og Vestas.

CoCA Unltd er for forandringsagenter der vil blive skarpere i deres valg, anvendelse, udvikling og evaluering af kreative processer og metoder.

Målet er er at højne deltagernes evne til at lede de rette processer og bruge de rette metoder til at spille spillet og ændre reglerne for i sidste ende at kunne være med til at ændre spillet.

I anden halvdel af 2012 vil vi i Changepilot sætte fokus på, hvordan nye kvalitative kundeindsigter kan bruges til at skabe nye resultater i forhold til salg, service og loyalitet, og i den forbindelse vi vi anbefale dig at læse Soulaima Gouranis seneste nyhedsbrev om Kundeloyalitet her.  

God sommer på vegne af Changepilot,

 Lemmy

Reklamer
Posted in: Nyheder