Jobs: KMD.dk – Kommunikationsrådgiver til Organisation & Change afdelingen

Posted on 27/01/2012

0


KMD.dk skriver:

Kommunikationsrådgiver til Organisation & Change afdelingen – Ballerup

Vi søger en erfaren kommunikationsrådgiver, som selvstændigt kan arbejde med den interne kommunikation i og fra de centrale stabsfunktioner i KMD.
KMD er midt i en stor forandringsproces, hvor kravene til den interne kommunikation øges i takt med, at stabsfunktionerne udvikles til i stadig højere grad at understøtte KMDs mål om at have en performancekultur og en konkurrencedygtig omkostningsstruktur.

Jobbet
Du vil blive tæt knyttet til direktører og ledergrupper i stabene – blandt andet Intern IT og Økonomi – hvor du i tæt samarbejde med dem skal rådgive om og udarbejde kommunikationsstrategier, kommunikationsplaner og tekster – for eksempel nyhedsbreve for direktører og redaktionelle tekster.

Du får også ansvaret for at skabe sammenhæng i den kommunikation der kommer til det øvrige KMD fra stabsfunktionerne, og du skal kunne rådgive om ’story telling’ og god kommunikation – også når budskaberne ikke nødvendigvis er positive.

Endelig skal du kunne bidrage med kvalificeret viden til den samlede diskussion om god intern kommunikation i KMD, ligesom du også vil få en rolle i at bidrage til nyhedssiderne på KMDs intranet.

Stillingen forudsætter, at du kan være i dialog med direktører og ledere på alle niveauer. Hertil kommer et tæt samarbejde med vores HR-udviklingsafdeling og vores HR Business Partnere.

Her kan du læse mere om jobbet på KMD.dk.

 
 
Posted in: Jobs