Inspiration: DAC.dk – Rebuild21: Sue Siddall om åben innovation

Posted on 30/08/2011

0


DAC.dk skriver:

Den internationale konference Rebuild21 løber af stablen 30-31. august 2011 i København. Målet er at gøre det til en årlig tilbagevendende international konference for konstruktive og progressive ledere, forretningsfolk, innovatorer, politikere og iværksættere.

DAC på Rebuild21
Dansk Arkitektur Center (DAC) er partner i Rebuild21, og Gustavo Ribeiro, programchef for Formidling & Debat i DAC, vil være moderator for en af de såkaldte Break Out Sessions med overskriften Green Growth in cities of the future.

Det 21. århundredes virksomheder leverer svar på globale udfordringer
Grundlæggeren og drivkraft bag Rebuild21 Sofus Midtgaard siger til P1 Morgen 29. august 2011: “Vi taler om, at vi er midt i en finansiel krise. Men det, der faktisk er ved at ske, er en moralsk og social nedsmeltning af hele det 20. århundredes måde at drive forretning og politik. Med Rebuild21 opfordrer vi til en gennemgribende nytænkning af vores måde at drive forretning på. De virksomheder, der vil møde størst anerkendelse og succes i det 21. århundrede, er dem der leverer svar på de globale udfordringer. ”

Åben innovation som løsning
En af de mulige perspektiver på, hvordan man kan nytænke forretningsstrategier for fremtiden er åben innovationsprocesser. Men hvordan motiverer man folk til at deltage i åben innovation? Og hvordan kan virksomheder drage nytte af åben innovation? Vi har spurgt en af hovedtalerne på Rebuild21 Sue Siddall, Partner i IDEO.

Her kan du læse resten af interviewet på DAC.dk.

 

 

Reklamer
Posted in: Inspiration