Nyhed: Uddannelse-karriere.blogspot.com – Unge talenter skal udvikle fremtidens Bang & Olufsen produkter

Posted on 24/06/2011

0


Uddannelse-karriere.blogspot.com skriver:

41 ambitiøse studerende fra seks forskellige europæiske lande skal konceptudvikle fremtidens Bang & Olufsen produkter til unge mennesker. Det sker på en international sommerskole, som Bang & Olufsen og Ingeniørhøjskolen i Århus i fællesskab arrangerer for fjerde år i træk. 41 design- og ingeniørstuderende er i år blevet udvalgt til at slippe deres talenter løs, når Bang & Olufsen og Ingeniørhøjskolen i Århus Olufsen arrangerer sommerskole under navnet Innovation Camp.

Igennem tre uger skal deltagerne i sommerskolen arbejde med innovationsprocesser, prototyper, teknologi og design med fokus på at udvikle nye koncepter til unge. De studerende, der deltager i sommerskolen, er blandt de bedste i Europa, og niveauet er meget højt. Sidste år indsendte Bang & Olufsen for første gang en patentansøgning på et Innovation Camp-projekt en fjernbetjening uden knapper.Pressrelease text

Forskningschef hos Bang & Olufsen, Søren Bech, forventer sig også i år meget af deltagerne:

– Vi har valgt de bedste af de bedste til at deltage i Innovation Camp her hos Bang & Olufsen. De studerende kan bidrage med en viden og nye måder at tænke på. Det er spændende for en innovationsdrevet virksomhed som Bang & Olufsen at få input fra de studerende til mulige, fremtidige projekter, og så er det oplagt at lade de unge studerende selv forsøge at udtænke et produktkoncept, som er direkte møntet på deres egen generation.

Her kan du læse resten af artiklen.

 

 

Reklamer
Posted in: Nyheder