Inspiration: RegX.dk – Sådan arbejder de største med Open Innovation

Posted on 17/06/2011

0


RegX.dk skriver:

Sådan arbejder de største med Open Innovation

Mere end 200 af verdens førende innovationseksperter og praktikere satte hinanden stævne, da de mødtes 29.-31. marts 2011 til European Innovation Conference i Billund for at diskutere ”Open innovation and New Business Creation”.

Konferencen, som var arrangeret af REG X, Innovation Roundtable og Region Syddanmark, bød på en lang række af oplæg, workshops, videndeling, udveksling af ideer og networking mellem de mere end 200 deltager.

Virksomheder skal åbne op

Hovedtaler og grundlægger af ”Open Innovation” begrebet, Dr. Henry Chesbrough fra University of California, Berkeley, har i mange år beskæftiget sig med open innovation, og hans budskab til de europæiske virksomheder var klart: ”Åbn op for jeres innovationsprocesser og benyt jer af den store pulje af ideer og kreative tanker, som ligger uden for jeres egne udviklingsafdelinger”.

Ifølge Chesbrough er open innovation et middel til at fremme virksomheders konkurrenceevne, hvilket tvinger virksomheder til at åbne op og samarbejde med eksempelvis kunder, brugere, universiteter og andre virksomheder.

Her kan du læse resten af artiklen fra RegX.dk.

 

 

Posted in: Inspiration