Jobs: Jobbank.dk – Partnership Manager til implementering og indsalg af klimapartnerskaber

Posted on 30/05/2011

0


Jobbank.dk skriver:

Langt de fleste virksomheder og organisationer har fokus på omkostninger og image. Og flere og flere forstår værdien af energioptimering og klimaansvarlighed. Det kræver nytænkning, og er samtidig et ideelt udgangspunkt for at skabe vækst og innovation. Et klimapartnerskab med DONG Energy tager udgangspunkt i at realisere en fælles klimavision, der bygger på parternes klimamål og CSR-strategi.

I DONG Energy har vi mange af de kompetencer, der skal til for at løse nogle af verdens klimaudfordringer; specialister inden for effektiv anvendelse af energi, effektiv produktion af energi, vedvarende energi og forskning og udvikling inden for energiområdet.

Vi stiller disse kompetencer til rådighed for vores klimapartnere og du vil som Partnership Manager skulle samarbejde med vores specialister om at realisere klimamålene hos vores klimapartnere.

Ansvar og arbejdsopgaver

Vi søger en erfaren programleder, som vil blive tilknyttet vores afdeling Public Sales. Public Sales har ansvaret for alle offentlige kunder samt boligselskaber. Afdelingen består ud over en salgschef af 6 Key Account Managers og én Partnership Manager. Du vil få en central rolle i forhold at indsælge, implementere og udvikle klimapartnerskaberne.

Dit ansvarsområde omfatter bl.a. at

  • føre en åben og konstruktiv dialog med kunden med henblik på at formulere en fælles vision, identificere samarbejdsmuligheder og koordinere de efterfølgende indsatser
  • være det interne bindeled mellem kunden og DONG Energy i forhold til implementering og udvikling af klimapartnerskabsaktiviteter
  • sikre, at aktiviteterne skaber værdi for kunden og for DONG Energy samt bidrager til et bedre klima

Du vil få ansvar for at udvikle den eksisterede portefølje af klimapartnerskaber, hvor du sammen med dem salgsansvarlige får ansvar for løbende videreudvikling.

Du vil hurtigt få et bredt netværk i DONG Energy og få indsigt i mange af vores spændende aktiviteter og skal samarbejde med specialister fra mange fagområder. Det forventes, at du har flair for at se nye forretningsmuligheder, har sans for kunderettede løsninger og forstår vores kunders klimadagsorden. Derfor er det vigtigt, at du har konkrete erfaringer med kunderådgivning, kundeprocesser, CSR og kommunikation.

Vi har desuden en afdeling med ansvar for videreudvikling af vores partnerskabskoncept samt yderligere 3 partnership managers som organisatorisk er placeret i andre salgssegmenter.

Her kan du læse resten af jobopslaget fra Jobbank.dk.

Posted in: Jobs, Nyheder