Nyhed: Changepilot goes Breakaway

Posted on 10/05/2011

0


Changepilot har indledt et tæt samarbejde med Jacob Salmon omkring udbredelsen af det danskudviklede strategiværktøj Breakaway® .

Jacob er cand.mag. i Informationsvidenskab og sociologi og har arbejdet med læringsspil og konsulentværktøjer i en årrække, bl.a det IT-baserede business simulationsspil Business Battle.

Breakaway® er et nyt, danskudviklet værktøj til forretningsudvikling og innovation. Spillet er baseret på tolkninger og videreudvikling af bl.a. teorien og principperne bag Blue Ocean Strategy.

Strategi og innovation behøver ikke være kompliceret
At kunne fremlægge et kreativt og gennemarbejdet forslag til en central strategi med max. 35 ord, er bare én af de ting deltagerne får ud af at spille  Breakaway®. For et forslag til en ny strategi behøver ikke fylde mere.

Målet med Breakaway® er at få begreberne ‘innovation’, ‘strategi’ og ‘forretningsudvikling ‘ned på jorden, få disse vitale aktiviteter gjort konkrete og tilgængelige for alle interessenter. Røgsløret omkring strategiudvikling og innovation skal væk, så alle; ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder kan skabe et simpelt, fælles strategisk afsæt.

Her kandu læse mere om Breakaway®.

Og her kan du læse mere om Jacob Salmon.

Reklamer
Posted in: Nyheder