Nyhed: MM.dk – Dommerne er klar til Væxtfactor 2011

Posted on 02/05/2011

0


MmM.dk skriver:

EXECUTIVE SUMMARY

Mandag Morgen og Danmarks Radio er inspireret af X Factor i arbejdet med at finde en ny generation af væksttalenter. Audition er i gang og til september præsenteres vinderen i DR Magasinet Penge. De tre dommere er Alfred Josefsen, Stine Bosse og Ulrik Wilbek.

En alliance mellem det underholdende og det nødvendige. Mellem pop og det dybt seriøse. I et nyt banebrydende samarbejde vil Mandag Morgen og DR udvælge de bedste og mest inspirerende iværksættere og præsentere dem i en form, der flytter diskussionen om innovation og iværksætteri fra det nørdede til det folkelige.

Mandag Morgen og DR er inspireret af X Factor i arbejdet med at finde en ny generation af væksttalenter. Et dommerpanel med tre kendte vækstpersonligheder sidder klar: Erhvervskvinden Stine Bosse, håndboldtræneren Ulrik Wilbek og Irma-direktør Alfred Josefsen.

Den indledende audition er allerede i gang. Siden begyndelsen af april er nominerede kandidater blevet præsenteret i Mandag Morgen. Præsentationerne fortsætter frem til den 20. juni, hvor alle kandidater samles i et stort særtillæg.

I midten af maj træder de tre dommere aktivt ind i processen for at udvælge og coache mulige vinderkandidater. De skal præsenteres i Mandag Morgen og i to udgaver af DRs Magasinet Penge. Det første magasin sendes før sommerferien med præsentation af kandidater, dommerne og ikke mindst dommernes diskussion af de kriterier, de lægger til grund for deres vurderinger. Den endelige vinder præsenteres til efteråret i Magasinet Penge den 14. september.

Her kan du læse resten af artiklen fra MM.dk

Reklamer
Posted in: Nyheder